MH370

Terkini

Ikan Mengandungi Serbuk Mayat dijual di Pasar Besar batu 8 Jalan Labuk Sandakan


Kickbola.net
PERHATIAN !!! SILA BERHATI-HATI SEMASA MEMBELI IKAN. KONONNYA SEGAR PADAHAL SEBALIKNYA. JANGAN SAMPAI KITA TERKENA...
Ikan Mengandungi Serbuk Mayat dijual di Pasar Besar batu 8 Jalan Labuk Sandakan

Makanan kita masih selamatkah? Betul atau tidak post En Wilster Lawrence nampaknya wujud keperluan pihak berwajib mengambil perhatian serius menyiasat perkara ini.

Berikut merupakan dakwaan mengenai ikan yang dibeli beliau:
Pihak berkuasa tempatan dan pihak yang berwajib diminta supaya menyiasat atau memantau semua penjual ikan dipasar besar batu 8 jalan labuk sandakan kerana terdapat ikan yang dijual dipasar berkenaan bila dimasak satu jam sekalipun tidak boleh masak/lembut.

Saya telah membeli ikan seperti dalam gambar pada petang 29.9.2015 jam 4.30 petang dipasar berkenaan dan mendapati ikan berkenaan berbau dan tidak ada rasa, khuatir ikan berkenaan dibubuh dengan serbuk mayat, dan selepas makan terasa sesak nafas dan sakit dada...sila ambil tindakan segera !!!!.

SOS : Berhati-hatilah semasa membeli ikan. Kononnya segar padahal sebaliknya. Jangan sampai kita terkena

Pihak berkuasa tempatan dan pihak yang berwajib diminta supaya menyiasat atau memantau semua penjual ikan dipasar besar...

Posted by Wilster Lawrance on Tuesday, September 29, 2015Ikan Mengandungi Serbuk Mayat dijual di Pasar Besar batu 8 Jalan Labuk Sandakan Reviewed by admin Ucop on 10:09 PM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sabahup2date © 2008 - 2019
Powered By Blogger, Designed by Beritaup2date

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.