MH370

Terkini
.

Keretapi peluru Sabah tergelincir lagi

Kickbola.net Keretapi peluru Sabah tergelincir lagi. Sumber Foto : - Joseph Wilfred
Keretapi peluru Sabah tergelincir lagi

Keretapi peluru Sabah atau lebih dikenali sebagai "Injin Puput" atau dalam bahasa Jepun "Shinkansen" telah tergelincir lagi.

Antara penumpang yang turut berada di dalam keretapi peluru Sabah @ Injin Puput tersebut ialah Datuk Raden Maleh dan rombongan. Berikut merupakan cerita daripada penumpang rombangan ini :-

Cerita hari ni.. ada sedikit runtuhan d laluan keretapi Rayoh-Tenom..dan keretapi yg membawa muatan kayu & batu tergelincir. Tapi teda org cedera la...ngaaam2 ada aktiviti d Kg.Rayoh Tenom..byk agensi terlibat..ada DJ Keningau fm lg.

Gara2 halangan tu, keretapi x dapat smpai di kg Rayoh. Terpaksa berjalan kaki 2KM ikut laluan keretapi..kesian yang banyak angkat barang..terbaik jg la DO sama YB dia..sanggup juga jalan kaki yang mo balik suda..tapi kasut admin tebuka tapak..beli baru la pasni..

Dalam trip ini juga terdapat 4 warga korea ikut dalam program tu. Orang kita cakap2 dlm train..skli yg mo balik sda.tu korea ckp Melayu pla..nah..malu dorg. Keretapi peluru Sabah tergelincir lagi Reviewed by admin Ucop on 9:35 AM Rating: 5
All Rights Reserved by Sabahup2date © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.