MH370

Terkini
.

VIDEO: Apa sebenarnya berlaku Bila Lelaki Belasah Teruk Wanita di Sinsuran KK, Sabah

Kickbola.net
Lelaki Pukul Bini di Sinsuran Kota Kinabalu bangkitkan kemarahan orang ramai.. Tidak berbaloi dan semoga kita dapat ambil ikhtibar atas kejadian ini.
VIDEO: Wanita Ditinggalkan Di Tepi Jalan Selepas Dibelasah Teruk Oleh Seorang Lelaki

Tidak berhati perut !! Ditumbuk, Diterajang dan apapun yang dilakukan lelaki tersebut memang tidak patut terhadap golongan hawa ini.

Satu rakaman video yang menunjukkan seorang wanita dibelasah teruk oleh seorang lelaki sedang tersebar di laman sosial.

Kejadian itu berlaku di Sinsuran, Kota Kinabalu, Sabah, berdasarkan slang percakapan mereka yang merakam dan melihat kejadian tersebut.

Wanita berkenaan berada di luar pintu kereta penumpang sebelah kiri, sambil sebelah tangannya dilihat sedang bergelut dengan seorang lelaki yang berada di dalam kereta Viva itu.

Tidak lama kemudian lelaki tersebut keluar dari arah tingkap dan membelasah wanita berkenaan dengan menendang, memukul dan menghempasnya ke jalan raya. Lelaki itu turut merampas satu objek dipercayai pisau dari tangan wanita berkenaan. Dia juga turut mengambil beg sebelum masuk sebelum ke dalam kereta dan melarikan diri.

Beberapa orang yang melihat kejadian tersebut cuba membantu wanita yang sedang meraung dan menangis itu.

PUKUL BINI DI SINSURAN 


Kejadian yang didakwa berlaku di Sinsuran Kota Kinabalu ini nyata mencetuskan kemarahan warga setempat di laman sosial selepas video tersebar.

Tidak berpihak kepada mana-mana kerana kita semua hanya memerhati melalui rakaman yang singkat tetapi tindakan lelaki ini TETAP tidak GENTLE sebab memukul wanita yang sememangnya terkenal dengan sifat lembutnya.

Tidak berbaloi dan semoga kita dapat ambil ikhtibar atas kejadian ini.


Duduk2 td tiba2 dgr suara pmpuan mjerit...tgk d bawah,astgafirullahulazim...nda tau apa salah pmpuan tu smpai dia buat bgni...?? Mcm binatang d krjakn...sedih sngt tgk pmpuan tu kna kc tinggal bgtu ja,dgn tangan bdarah2...nauzubillahminzalik...kabak2 hati ney tau...!!
Posted by Nurfatiha Jamal on Tuesday, July 14,
VIDEO: Apa sebenarnya berlaku Bila Lelaki Belasah Teruk Wanita di Sinsuran KK, Sabah Reviewed by admin Ucop on 4:31 PM Rating: 5
All Rights Reserved by Sabahup2date © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.