MH370

Terkini

Mesyuarat Perwakilan Terkejut Kemunculan Gadis di mesyuarat cawangan PBS di Penampang.


Kickbola.net
Gadis Dengan Kesan Luka Mengejutkan Perwakilan PBS Sedang Bermesyuarat
Bahaya! Gadis Hampir diculik & Dirogol bila berjalan bersendirian di Penampang

Seorang gadis yang muncul dengan kesan luka dan meminta bantuan mengejutkan perwakilan mesyuarat cawangan PBS di Penampang.

Gadis berusia 16 tahun itu mendakwa dia telah diserang dan dirompak selepas penyerang cuba merogolnya kira-kira pukul 9 malam Ahad.

Seorang perwakilan, Toffiny Winona Pisol, membuat posting di Facebook bahawa mereka sedang bermesyuarat di dewan Kg Koidupan apabila gadis itu muncul.
Toffiny berkata ketika ditanya tentang masalahnya, gadis itu memberitahu mereka dia hampir dirogol oleh seorang lelaki dan ditolak ke dalam longkang.

Dia berpura-pura ‘mati’ dan penyerang melarikan diri bersama beg tangannya.

Dia kemudiannya bangun dan berjalan ke dewan itu dan dibawa ke hospital oleh anggota polis.

Ketua Polis Daerah Penampang, Deputi Supritendan Rosley Hobden ketika dihubungi berkata, mereka masih mengambil keterangan daripada mangsa dan beberapa saksi..

Menurut sumber, idea remaja wanita itu "berpura-pura mati" menyebabkan penculik tersebut panik ketakutan. Takut menanggung risiko penculik membuang remaja tersebut ke dalam longkang dekat sini.

Selepas penculik beredar,  mangsa yang dalam keadaan basah kuyup nekad untuk mendapatkan bantuan dan akhirnya mangsa sampai di satu balairaya dekat sini dan secara kebetulan sekumpulan orang sedang mengadakan perjumpaan di situ.


Menurut mereka yang berada di balairaya tersebut, mangsa ditemui dalam keadaan muka bengkak dan berdarah dipercayai ditumbuk selain 'handbag' juga didakwa turut dilarikan penculik.
Remaja wanita itu dihantar ke Hospital untuk mendapatkan rawatanMesyuarat Perwakilan Terkejut Kemunculan Gadis di mesyuarat cawangan PBS di Penampang. Reviewed by admin Ucop on 4:44 PM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sabahup2date © 2008 - 2019
Powered By Blogger, Designed by Beritaup2date

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.