MH370

Terkini

PDRM Sabah buru tiga lelaki dikaitkan dengan pembunuhan pegawai Bank di Telupid


Ketua Polis Daerah Beluran, Superintenden V. Sivanathan berkata, suspek Mohammad Shahril @ Awin Syamsualam (gambar) dan rakannya Lan Usman yang bekerja sebagai jaga itu masing-masing berusia 21 tahun
BUNUH PEGAWAI BANK BSN TELUPID POLIS KINI BURU TIGA LELAKI

TELUPID:- Tiga orang pemuda kini sedang diburu polis untuk membantu sisiatan berhubung dengan kes pembunuhan seorang Pegawai Bank Simpanan Nasional (BSN) Telupid.

Ketiga-tiga pemuda yang terlibat membunuh pegawai bank berkenaan dikenali sebagai Ardi, Asdar dan Awin.
Menurut sumber yang boleh dipercayai mereka ketiga-tiga orang itu bekerja di salah sebuah pusat hiburan Karaoke Telupid yang didakwa mereka sekumpulan telah menyerang pegawai BSN sehingga membunuhnya dengan kejam.

Insiden itu berlaku pada 04hb Februaru 2016 kini polis masih memburu mereka orang ramai yang telah mengetahui di mana keberadaan mereka sila maklumkan kepada balai-balai polis berhampiran.

Mengikut undang-undang dibawah seksyen 302 Kanun Keseksaan jika sabit kesalahan mereka boleh di hukum gantung sampai mati.


PDRM Sabah buru tiga lelaki dikaitkan dengan pembunuhan pegawai Bank di Telupid Reviewed by admin Ucop on 4:20 PM Rating: 5
All Rights Reserved by Sabahup2date © 2008 - 2019
Powered By Blogger, Designed by Beritaup2date

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.