MH370

Terkini

Remaja Didakwa Hisap Gam Kini Ditahan Polis


Gambar yang diambil oleh seorang pengguna laman sosial baru-baru ini. Gambar dirakam di kawasan Kampung Air. Budak2 remaja di atas bumbung kedai asyik dengan aktiviti menghidu gam. Diharap pihak berkuasa dapat mengambil tindakan sewajarnya. Tarikh : 21hb - 22hb Jun 2016 (sekitar jam 6.30-7.30pagi)
Gambar Remaja Hisap Gam, Mohon Pihak berkenaan Siasat. » Remaja Asyik Hisap Gam Di Atas Bumbung Di Kampung Air Di Kota Kinabalu

Syabas dan tahniah kepada pihak berkuasa atas usaha pantas selepas gambar beberapa remaja menjadi viral didakwa menghidu gam di atas sebuah bangunan kedai di Kampung Air, ditahan hari ini.

Memetik status facebook yang dimuatnaik oleh Datuk Bandar Kota Kinabalu, Datuk Yeo Boon Hai sebentar tadi mengesahkan remaja tersebut sudah ditangkap.

Sekumpulan remaja lelaki dan perempuan dilihat sedang asyik menjalankan aktiviti menghidu gam di atas bumbung bangunan yang terletak di kawasan Kampung Air.

Menurut seorang pengguna laman media sosial yang memuatnaik gambar remaja tersebut di facebook, gambar itu diambil pada hari selasa dan rabu baru-baru ini.

Tindakan beberapa remaja ini boleh mengancam keselamatan mereka dan mohon pihak yang berkenaan menyiasat dan mengambil tindakan sewajarnya.

Gambar dirakam di kawasan Kampung Air. Budak2 remaja di atas bumbung kedai asyik dengan aktiviti menghidu gam. Diharap pihak berkuasa dapat mengambil tindakan sewajarnya.
Tarikh : 21hb - 22hb Jun 2016 Dari fb 
Joel J JohnnyKLIK FOTO DI BAWAH UNTUK MELIHAT BANYAK LAGI FOTO DAN BACA KOMEN DI DALAM..


Apa dah jadi dengan PTI di negara kita? semakin membimbangkan ..pihak berkuasa sila ambil tindakan sewajarnya agar isu ini tidak terus berleluasa..


Remaja Didakwa Hisap Gam Kini Ditahan Polis Reviewed by admin Ucop on 5:16 AM Rating: 5
All Rights Reserved by Sabahup2date © 2008 - 2019
Powered By Blogger, Designed by Beritaup2date

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.