MH370

Terkini
.

Warga Ranau Hebat! dengan RM1, dapat hasil tangan macam ni.

Wah, terbaiklah Alexon Abin, Sabahan juga bah! Tanak wagu asal Ranau.(Perkongsian daripada The Dressar & Co.) VIA The Alternatif
“Kerja tak sampai setahun, tapi hasil kerja macam orang yang dah sangat senior”!

Ini contoh seorang Dressarvenger yang tekun dan berpotensi.

Beliau adalah Alexon Abin dari Ranau, Sabah.


Melihat hasil jahitan, tiada siapa pun yang menjangkakan ia adalah hasil dari tangan seorang PPW.


PPW ni adalah Penolong Pegawai Perubatan yang freshie, yang kerja tak sampai setahun lagi, masih dalam tempoh percubaan.



Tapi hasil kerja macam orang yang dah sangat senior.

Gambar-gambar:


Dulu agak kecoh apabila sebuah hospital swasta kenakan cas lebih kurang RM3000 untuk jahitan yang sangat sikit, tak sampai 5 stitches. Dalam kes ni, pesakit mendapat luka dalam yang panjang setelah diserang sekumpulan lelaki bersenjatakan samurai.



Dalam kes ini, pesakit cuma membayar RM1. Ya betul tuan-tuan, cuma RM1 untuk jahitan superb begini, lebih dari 100 stitches, berserta ubatan lain seperti antibiotik dan ubat tahan sakit, x-ray dan beberapa servis lain.


Semoga PPP Alex terus cemerlang di masa akan datang. Viva pun dah lulus, hahaha!

(Mohon jangan kecam pasal necktie, terpaksa bukak sebab terkena darah dan mengganggu fokus)

– Spencer-
(penulis, jurufoto dan tukang lap peluh)

Warga Ranau Hebat! dengan RM1, dapat hasil tangan macam ni. Reviewed by admin Ucop on 9:44 AM Rating: 5

1 comment:

  1. (Viral). Terbukti. Duduk Diam Dapat Duit. Peluang Pelaburan International Platform. Modal RM 4,600 Potensi Pendapatan RM 600,000

    Profit Investment USD 1,000,000 Dalam 6 Bulan. WhatsApp utk Bukti. 


    Assalamualaikum, 

    Channel dicipta untuk sesiapa yang berminat untuk Short Term Investment ( Min. 3 Tahun) walaubagaimanapapun withdrawal boleh dilakukan pada bila2 masa. 

    Mengapa saya sarankan Minima 3 tahun? 

    Mari lihat potensi investment anda.... 

    >> Investment at joining USD1,000 .... 
    >> Investment grow by 2 times within 6 months (USD 2,000) 
    >> Investment grow by 4.65 times within 12 months (USD 4,650) 
    >> Investment grow by 10.76 times within 18 months (USD 10,760) 
    >> Investment grow by 24.89 times within 24 months (USD 24,890) 
    >> Investment grow by 57.57 times within 30 months (USD 57,570) 
    >> Investment grow by 153.15 times within 36 months (USD 153,150) 

    Bayangkan....USD1000 pada bulan permulaan menjadi USD 1000 x 153.15 pada bulan 36 = USD153,150 = RM658,545 

    Pelaburan adalah berasaskan Forex Trading Platform. 
    Bagi sesiapa yang selalu LOSS dalam berdagang FOREX, Ini peluang terbaik untuk anda. Dengan Follow Trader Profesional ,anda meminimumkan LOSS dalam berdagang dan Profit 15% ke 25% Sebulan. 

    Trader ini adalah Professional Trader dari Rusia yang telah trade dengan profit keuntungan 15% ke 25% sebulan sejak tahun 2014 lagi. Ramai yang telah jadi jutawan dengan hanya melakukan Copy Trade bersama trader ini. 

    Berikut adalah catatan keuntungan trader ini sejak 2014. Beliau berjaya kembangkan Modal USD5,000 ke USD255,000 dengan pengetahuan Teknikal Trading yang dimiliki oleh beliau :- 

    Feb 2014 : 21.35% 
    Mar 2014 : 18.47% 
    Apr 2014 : 18.18% 
    Mei 2014 : 20.01% 
    Jun 2014 : 16.38% 
    Jul 2014 : 21.35% 
    Aug 2014 : 19.31% 
    Sept 2014 : 18.78% 
    Okt 2014 : 21.19% 
    Nov 2014 : 30.00% 
    Dec 2014 : 25.13% 

    Jan 2015 : 22.98% 
    Feb 2015 : 23.53% 
    Mar 2015 : 31.13% 
    Apr 2015 : 29.94% 
    Mei 2015 : 27.27% 
    Jun 2015 : 22.53% 
    Jul 2015 : 26.12% 
    Aug 2015 : 19.83% 
    Sept 2015 : 24.80% 
    Okt 2015 : 19.79% 
    Nov 2015 : 19.79% 
    Dec 2015 : 14.50% 

    Profit 2016 : Sila whatsapp saya untuk details. 

    Anda tidak perlu buat apa2. Just Deposit dan tengok akaun anda GROW setiap hari. 

    Bagaimanakah RM 4,600 boleh menjadi sehingga RM 600,000 dalam 3 tahun? 


    Unjuran Keuntungan Modal RM 4,600 = USD 1000 (15% Profit Est Setiap Bulan) 
    ======================================================= 

    Bulan 0 = RM 4,600.00 
    Bulan 1 = RM 5,290.00 
    Bulan 2 = RM 6,083.50 
    Bulan 3 = RM 6,996.00 
    Bulan 4 = RM 8,045.40 



    Bulan 12 = RM 24,611.20 
    BULAN 13 = RM 28,302.80 
    Bulan 14 = RM 32,548.20 
    Bulan 24 : RM 131,675.80 
    Bulan 25 : RM 151,427.20 




    ==================== 
    Bulan 36 : RM 612,607.40 

    ==================== 

    Ini formula berdasarkan Profit 15% setiap bulan yang dicatatkan oleh Trader Prodesional ini:- 

    Bayangkan jika anda Gandakan Investment anda kepada RM 46,000 . Ia akan mebawa pulangan sehingga RM 6 JUTA. 

    Saya akan whatsapp Details Akaun Leader untuk copytrade. Saya juga akan forward Slide Presentation untuk maklumat details. 

    Whatsapp ke 013-8866725 (MJ ABDULLAH)
    Whatsapp ke 013-8866725 (MJ ABDULLAH) 
    Whatsapp ke 013-8866725 (MJ ABDULLAH) 

    DAFTAR PERCUMA

    IGOFX KL 
    http://igofx.com/?code=357423
     

    Ramai orang Malaysia yang telah join dan mula profit setiap bulan. Join sekarang untuk masuk ke dalam Grup WhatsApp IgoFx Malaysia.

    Whatsapp ke 013-8866725 (MJ ABDULLAH) untuk profit 15% ke 25% Sebulan

    ReplyDelete

All Rights Reserved by Sabahup2date © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.